Hoe werkt free message?

Het concept van Free Message is even eenvoudig als effectief. U krijgt 2500 exemplaren van een chique tijdschrift dat geheel gewijd is aan uw onderneming. U betaalt zelf niets, want de uitgave wordt betaald uit de advertenties van bedrijven die met u samenwerken. Natuurlijk is een grotere oplage dan 2500 ook mogelijk.

Heeft u belangstelling voor zo’n glossy magazine over uw bedrijf? In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Worden wij het eens over de oplage, de indeling en de omvang van het magazine, de voorwaarden en de lijst van relaties die wij mogen benaderen, dan gaan wij aan de slag. We doen dit stap voor stap en op zo’n manier dat u er zelf geen extra werk aan heeft.

Stap voor stap

  1. Onze eerste stap is het acquireren van advertenties.
    Als alle advertentieruimte is“verkocht”,weten wij dat we het magazine kostendekkend voor u kunnen maken.
  2. De volgende stap is het op pad sturen van een tekstschrijver/journalist. Hij brengt een bezoek aan uw bedrijf, bekijkt goed wat daar gebeurt en voert een informatief gesprek met de directie en eventuele medewerkers. Al geruime tijd werkt Free Message voor dit doel samen met erkende tekstschrijvers, wat garant staat voor een goed en wervelend verhaal.
  3. Keurt u de tekst goed? Dan gaan wij verder met de vormgeving van het magazine. Daartoe werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde, professionele grafische ontwerpers. Desgewenst verzorgen wij ook de vormgeving van de advertenties die in het magazine komen.
  4. Na goedkeuring van de drukproeven zorgen wij dat u de magazines stipt op tijd krijgt aangeleverd.

U hoeft zelf niets te doen
Het enige wat u hoeft te doen, is onze tekstschrijver te woord staan. Voor de rest nemen wij u alles uit handen: de benadering van uw relaties voor advertenties, het schrijven van teksten, het regelen van illustraties, of fotomateriaal en de totale vormgeving. Eventueel zorgt Free Message ook voor doelgerichte distributie van het magazine.


TERUG